onze feestplanken

Heb je een feestje? Een verjaardag? Of heb je zin in shared dining met vrienden of familie thuis?

Dan maak je het helemaal compleet met een booster-plank.

In overleg met ons is er heel veel mogelijk. Zo hebben we ook vega-planken, extra luxe hapjes planken en nog veel meer.

Planken dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden besteld, tenzij anders vermeld.

Voor onze houten planken vragen wij 10 euro borg. Voor de mega-planken 20 euro. Wil je dat niet dan maken we je hapjes op op onze disposable schalen.

Een hapjesschaal met traditionele hapjes, u kunt uiteraard uw voorkeuren en wensen aangeven. De hier getoonde plank is voor 6 personen. Je betaalt voor deze plank 6 euro per persoon.

Hapjesschaal met traditionele en luxe hapjes. U kunt uiteraard uw voorkeuren en wensen aangeven. Je betaalt voor deze plank 6,50 euro per persoon.

De hapjesschaal de luxe, maar dan uitgebreid met warme hapjes, zoals chorizokroketjes, camembertbites, sateloempiatjes, gyoza kip. 

Je betaalt voor deze plank 8,50 per persoon.

hapjesplank 2.0

€ 9,00

hapjesplank 2.0

€ 9,00

Wilt u nou echt eens heel wat anders en gaan voor extra luxe? Dan is deze plank de oplossing voor u. U krijgt op deze plank amuses en extra luxe hapjes, zoals o.a. carpaccio-amuse, gegrilde paprika hapjes, avocado-mousse met zalm amuse en nog veel meer. Voor deze schaal betaalt u 9,00 euro per persoon.

mega sushi plank

€ 139,95

mega sushi plank

€ 139,95

Onze mega sushi plank! Ziet dat er niet super feestelijk uit? De plank is 1,2 meter lang en bevat sushi genoeg voor minimaal 10 - 12 personen (115 stuks), met ook nog 30 warme hapjes, wakame en voldoende sausjes.  Uiteraard leveren wij er ook voldoende chop-sicks bij.

De plank is te bestellen minimaal 48 uur van tevoren. Bezorgen is bespreekbaar.

U betaalt voor de super luxe sushi plank 139,95.

Mega hapjes schaal

€ 99,00

Mega hapjes schaal

€ 99,00

Onze mega hapjes schaal! Supermooi voor u opgemaakt! Vol met koude hapjes. De plank is 1.2 meter lang en is zeker meer dan genoeg voor zo'n 14 - 16 personen. Inhoud van de plank kan varieren, ook naar aanleiding van uw wensen.

De plank is te bestellen minimaal 48 uur van tevoren. Bezorgen is bespreekbaar.

U betaalt voor de super luxe hapjesplank 99,00.

Poke plank

€ 14,95

Poke plank

€ 14,95

Onze beroemde poke plank, met een mooie variatie van al onze poke-bowl ingredienten, zo geserveerd dat het perfect is voor shared-dining. Je pakt gewoon wat je lekker vindt op je bordje.

Deze plank is te bestellen vanaf 2 personen en kost 14,95 per persoon.