onze feestplanken

Heb je een feestje? Een verjaardag? Of heb je zin in shared dining met vrienden of familie thuis?

Dan maak je het helemaal compleet met een booster-plank.

In overleg met ons is er heel veel mogelijk.

Planken dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden besteld, tenzij anders vermeld.

Op 31 december a.s. zijn wij extra aanwezig, speciaal voor afhaal van planken. Bestellingen voor die datum dienen uiterlijk 23 december a.s. binnen zijn.

Een hapjesschaal met traditionele hapjes, u kunt uiteraard uw voorkeuren en wensen aangeven. De hier getoonde schaal is voor 6 - 8 personen en kost 35 euro.

Hapjesschaal met traditionele en luxe hapjes. U kunt uiteraard uw voorkeuren en wensen aangeven. De getoonde schaal is voor 6 - 8 personen en kost 40 euro.

De hapjesschaal de luxe, maar dan uitgebreid met warme hapjes, zoals chorizokroketjes, camembertbites, sateloempiatjes, gyoza kip. 

mega sushi plank

€ 139,95

mega sushi plank

€ 139,95

Onze mega sushi plank! Ziet dat er niet super feestelijk uit? De plank is 1,2 meter lang en bevat sushi genoeg voor minimaal 10 - 12 personen (115 stuks), met ook nog 30 warme hapjes, wakame en voldoende sausjes.  Uiteraard leveren wij er ook voldoende chop-sicks bij.

De plank is te bestellen minimaal 48 uur van tevoren. Bezorgen is bespreekbaar.

U betaalt voor de super luxe sushi plank 139,95.

Mega hapjes schaal

€ 99,00

Mega hapjes schaal

€ 99,00

Onze mega hapjes schaal! Supermooi voor u opgemaakt! Vol met koude hapjes. De plank is 1.2 meter lang en is zeker genoeg voor zo'n 14 - 16 personen. Inhoud van de plank kan varieren. Wij leveren bij de plank nog extra brood om bij te kunnen vullen. 

De plank is te bestellen minimaal 48 uur van tevoren. Bezorgen is bespreekbaar.

U betaalt voor de super luxe hapjesplank 99,00.

Poke plank

€ 14,95

Poke plank

€ 14,95

Onze beroemde poke plank, met een mooie variatie van al onze poke-bowl ingredienten, zo geserveerd dat het perfect is voor shared-dining. Je pakt gewoon wat je lekker vindt op je bordje.

Deze plank is te bestellen vanaf 2 personen en kost 14,95 per persoon.